Uitvaartwensen

Vaak wordt praten over de dood en het laatste afscheid als een ‘zwaar’ gespreksthema gevoeld, zeker wanneer u nog gezond bent. Toch kan het voor uw nabestaanden prettig zijn om te weten wat uw wensen ten aanzien van uw uitvaart zijn. Dat betekent niet dat alles al vooraf duidelijk moet zijn. Ook al geeft u slechts enkele richtlijnen, het maakt het voor uw nabestaanden gemakkelijker om keuzes te maken in dagen dat emoties de overhand hebben.

Zoals tevens aangegeven bij 'Het voorgesprek' kunt u met ons geheel vrijblijvend een afspraak maken via 06-22163953. In een persoonlijk gesprek kunnen woj uw wensen bespreken en vastleggen. Deze lijst met uitvaartwensen bewaren wij in onze administratie, totdat uw nabestaanden dit bij ons opvragen.

Een andere mogelijkheid is dat u zelf uw wensen ten aanzien van uw uitvaart noteert. U kunt daarbij gebruik maken van het formulier dat wij daarvoor heb opgesteld (links onderin uw scherm ziet u de download wanneer u hier op klikt). Bewaar dit formulier bij uw belangrijke papieren en stel uw dierbaren op de hoogte van de aanwezigheid van dit formulier.
Cookie instellingen