Kosten

Tegenwoordig is bij een uitvaart veel mogelijk. Hoe zakelijk het ook mag klinken: aan veel mogelijkheden hangt ook een prijskaartje. De kosten van een begrafenis of crematie zijn dan ook sterk afhankelijk van de keuzes die voor de uitvaart worden gemaakt. Keuzes hebben vaak een emotioneel aspect, waarbij financiële consequenties niet altijd worden overzien. Als uitvaartbegeleidster zien wij het als één van onze taken om ten aanzien van de kosten u te helpen het overzicht te behouden. Waar gewenst, kunnen wij u passende, meer voordelige mogelijkheden voorleggen.

In ieder geval maken wij voor u een raming van de kosten, zodra uw keuzes ten aanzien van de uitvaart duidelijk zijn.

Om u inzicht te geven in de te verwachten kosten kunt u een kostenlijst downloaden, waarin de gemiddelde kosten van de belangrijkste onderdelen van een uitvaart zijn opgenomen.

Bedenk wel: zoals er geen “gemiddelde mens” bestaat, is er ook geen gemiddelde uitvaart. De werkelijke kosten zullen af kunnen wijken van deze voorbeeldbegroting. Het is puur een indicatie. Wanneer u een op uw situatie gebaseerde berekening wenst kunt u kostenloos en vrijblijvend contact met ons opnemen via 06-22163953

Waar u ook een uitvaartverzekering hebt afgesloten, u bent altijd vrij in uw keuze voor uitvaartbegeleiding. Wij kunnen, wanneer u dat wenst, de financiële afwikkeling met de verzekering voor u regelen.

U kunt hier het kostenoverzicht downloaden 
Cookie instellingen